Aanmelden voor de buitenlessen?

Dat kan via deze link >>

Hier vindt u alle actuele berichten omtrent het Coronavirus en de activiteiten bij De Geus Langedijk

Wij hebben onze prachtige body en mindzaal omgebouwd tot virtual reality classroom en zullen van daaruit met het gratis programma “Twitch” live onze lessen gaan aanbieden. De lessen zullen variëren van Zumba tot Grit en van Pilates tot Body attack. Allemaal gegeven door jullie vaste lesgevers.

 

Klik hier om het rooster te bekijken en om te zien welke lessen u thuis kunt volgen. Let op! Je kunt dus alleen deelnemen als je een abonnement hebt bij De Geus. Elke zaterdag maken we wekelijks het nieuwe rooster bekend voor de volgende week.

 

15 minuten voordat de les start zal de instructeur de groep 'open' zetten. Wij raden dus aan om 15 minuten van tevoren in te loggen via de link die in het rooster staat.

Compensatie

Beste sporter,

 

We hebben allen kunnen vernemen van onze overheid dat ook ons centrum tot 20 mei gesloten dient te blijven i.v.m. het coronavirus. Het belangrijkste is jouw gezondheid en ik wens dan ook dat je gezond door deze crisis heen komt. Tegelijk is hierdoor wederom duidelijk dat gezondheid voor een groot deel samenhangt met vitaliteit en dus voldoende bewegen en gezond eten van groot belang is. Dat wist je al en mede daarom ben je lid van onze sportclub. Wij doen er ook nu dan ook van alles aan om je in deze lastige tijd op afstand te bedienen van o.a. virtuele lessen, welke je live, maar ook op elk ander gewenst moment kunt bekijken om thuis in beweging te blijven. Deze lessen (het lesrooster is te vinden via onze site) worden evenals de aangeboden workouts van Fitsnacks goed bezocht. Onze instructeurs zijn daar blij om en doen er dan ook alles aan om je letterlijk bij de les te houden.

 

Tegelijk krijgen we veel vragen van leden over de contributiegelden, zeker nu de periode dat we dicht moeten blijven verlengd is. Ik wil niet onvermeld laten dat we ook vele steunbetuigingen van leden mogen ontvangen wat ons echt goed doet! Er doen in het land veel verhalen de ronde, maar van het grootste belang is dat we financieel “overleven” in deze voor ons moeilijke tijd. Ons voortbestaan en daarmee die van onze medewerkers staan op het spel! We hebben nagedacht hoe en of we de periode waarin je geen gebruik kan maken van onze fysieke faciliteiten enigszins kunnen compenseren.

 

Met de huidige kennis van zaken over deze crisis, hebben we besloten om je, afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden, een keuze te geven ter support van je club.

1) Je kiest ervoor om de contributie volledig te blijven betalen (je mag gebruik blijven maken van de virtuele lessen, welke we ook in de toekomst aan willen blijven bieden)

2) We rekenen de maand april 50% van je contributiesom, welke in mei gecompenseerd wordt (ook hiermee kun je gebruik blijven maken van het virtuele lesaanbod.) Blijven we verplicht door de overheid ook in mei gesloten, dan geldt dezelfde keuze welke in juni wordt gecompenseerd. Bij de leden die per jaar betalen wordt de contributieperiode met 2 weken of 4 weken verlengd

3) Je gaat voor non-actief, waardoor je €2,05 per week blijft betalen (je kan geen gebruik maken van het virtuele lesaanbod), maar blijft wel lid van je club.

 

Je kunt keuze 2 of 3 kenbaar maken via een keuzemenu op onze website: https://www.geus.nl/compensatie/ (bij je keuze voor optie 1 hoef je niets te doen).

 

De komende weken worden we nog op de proef gesteld, maar met discipline en wilskracht gaan we er samen door komen (nogmaals: volg onze lessen via “Zoom of Facebook” want ze zijn echt de moeite waard om te volgen!)

 

Wij hopen op je begrip in deze, en je zult begrijpen dat wij niet anders willen dan je te ontvangen binnen onze lessen en in de fitnesszaal en wellnessfaciliteiten.

 

Tot die tijd wens ik je namens ons team veel sterkte en gezondheid toe.

 

Cornelis de Geus

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag omtrent het lenen van materiaal of kan je bijvoorbeeld het rooster niet vinden? Je kunt nu met ons communiceren via Facebook Messenger, zodat wij zo spoedig mogelijk antwoord kunnen geven op je vraag. Klik hier om een vraag te stellen.

Zwemschool De Geus

Via deze link vinden jullie meer informatie over zwemschool De Geus in de tijd van corona.