Onze bereikbaarheid

Klik hier voor onze bereikbaarheid en momenten waarop wij geopend zijn voor uw vragen.

Hier vindt u alle actuele berichten omtrent het Coronavirus en de activiteiten bij De Geus Langedijk

Wij hebben onze prachtige body en mindzaal omgebouwd tot virtual reality classroom en zullen van daaruit met het gratis programma “Twitch” live onze lessen gaan aanbieden. De lessen zullen variëren van Zumba tot Grit en van Pilates tot Body attack. Allemaal gegeven door jullie vaste lesgevers.

 

Klik hier om het rooster te bekijken en om te zien welke lessen u thuis kunt volgen. Let op! Je kunt dus alleen deelnemen als je een abonnement hebt bij De Geus. Elke zaterdag maken we wekelijks het nieuwe rooster bekend voor de volgende week.

 

15 minuten voordat de les start zal de instructeur de groep 'open' zetten. Wij raden dus aan om 15 minuten van tevoren in te loggen via de link die in het rooster staat.

Informatie over het sporten per 1/7

 

We hebben dit bericht onderverdeeld in verschillende onderwerpen. En we geven per zaal aan wat we er voor corona maatregelen hanteren.

 

App/inchecken.

Het nieuwe centrale punt is vanaf morgen op de oude receptie in het Fitcafe.

Inchecken gaat op deze plek, betalen kan ook hier. Ook kan de oude polsband nog gebruikt worden. Het is ook mogelijk om bij de fitnesstent in te checken, maar dit punt zal niet meer standaard bezet zijn.

 

Hier pak je ook een pompje en doekje om je materialen VOORAF schoon te maken. Waarom vooraf? Dan weet iedereen zeker dat wat je gebruikt schoon is, je bent er immers zelf verantwoordelijk voor.

 

Fitzaal
Het Fitcafé is omgebouwd tot fitnesszaal. Cees heeft alles zo verdeeld dat je in principe in alle zalen (Fitzaal, conditiezaal en tent) een mooi fitnessrondje kan maken met verschillende kracht en cardio toestellen. op deze manier voorkomen we dat mensen te veel gaan rondlopen.

 

Conditiezaal

Ook voor deze zaal willen we graag dat je je inschrijft. Het is mogelijk om zonder afspraak te komen, dan plant de instructeur de klant in.

 

Body en mindzaal

Voor de groepslessen is het van belang dat je je inschrijft, om teleurstelling te voorkomen.

Omdat we drukte verwachten in de Body en Mindzaal hebben we een opstelling gemaakt waarbij we de instructeur nog steeds kunnen filmen zodat iedereen mee kan doen, ook vanuit huis.

 

De matten liggen standaard uitgemeten, deze mogen niet verplaatst worden. De materialen in de zaal mogen niet gebruikt worden. Mensen mogen eigen materialen en matten meenemen.

Na de les maken de deelnemers zelf hun mat schoon. De instructeur maakt het handvat van de deur schoon zoals in het protocol vermeld staat.

Tussendoor (en indien mogelijk, tijdens) de lessen graag de deur goed open, zodat er gelucht kan worden. Bij voorkeur de ramen open.

 

Spinning

Ook de spinningzaal is goed uitgemeten met het maximum aantal fietsen. Reserveren is sterk aangeraden. Het is belangrijk dat je na gebruik de fiets schoonmaakt. Er staat per fiets een pompje, zodat je geen opstopping krijgt bij de schoonmaakspullen.

 

Ook hier weer ramen en deuren open voor ventilatie.

 

The Ultimate

De lessen worden in principe buiten gegeven. Doordat mensen zich van tevoren moeten aanmelden, kunnen we nu makkelijker contact opnemen met klanten als het vanwege weersomstandigheden geannuleerd moet worden. Mocht het ad-hoc voorkomen dat het noodweer wordt tijdens je lessen en je bent met minder dan 15 man, mag je gebruik maken van The Ultimate.

 

Hou er rekening mee, dat je dan wat doekjes en een paar flacons meeneemt, zodat de materialen schoongemaakt kunnen worden.

 

Douches/kleedkamers/Toiletten

De kleedkamers aan de zuidkant van het pand zijn toegankelijk. We hebben nog geen duidelijk protocol ontvangen van de gemeente en houden daarom de douches even dicht, deze hopen we wel volgende week te kunnen openen.

 

Er kunnen 20 mensen tegelijk gebruik maken van de kleedkamers. Op de balie liggen roze en blauwe kaartjes met een nummer, deze kunnen gepakt worden. Als ze op zijn, zijn alle plekjes bezet en moet men even wachten.

 

Ook de toiletten kunnen weer gebruikt worden. Er staat op iedere toilet een desinfectiespray en er hangen papieren doekjes. De klant zou hier zelf het toilet mee kunnen reinigen. De facilitaire dienst maakt ook nog 3 maal per dag schoon.

 

Schoonmaak

De dames van de schoonmaak draaien volop en zijn dagelijks aanwezig om alles schoon en netjes te houden. We hopen dat het ook zo blijft en zullen klanten ook proberen te blijven informeren spaarzaam gebruik te maken van de toiletten/kleedkamers/douches/wastafels om opstopping te voorkomen.

 

Coronaregels

De corona huisregels hangen op verschillende zichtlocaties in het pand. Dit protocol ligt uitgeprint bij de receptie

 

Ventilatie

De deuren van alle zalen blijven het liefst zo lang mogelijk open staan, indien mogelijk ook tijdens de les. er liggen blokken die als deurstopper gebruikt kunnen worden. Voor extra ventilatie van de Fitzaal kan de linkerdeur van de dojo open gezet worden. Kleedkamerdeuren blijven ook continu open.

 

Zwemles

De zwemlessen worden nog steeds gegeven in het saunabad en dit zullen we tot 15 augustus blijven doen. We hebben weer een nieuw instructiefilmpje gemaakt waar de kinderen kunnen omkleden, dit zijn nu de kinderkleedkamers en niet meer de volwassenen kleedkamers.

 

De route is via de kleedkamers naar het sauna bad, de juf brengt de kinderen weer bij de squashbanen en ze gaan achterlangs via de keuken weer terug naar buiten.

 

Aquafit
Vanwege de zwemlessen starten de aqualessen vanaf 6 juli in plaats van 1 juli.

Op dit moment hebben we een maximum van 10 personen in het zwembad, we hebben 15 minuten tussen de lessen in, zodat we goed kunnen kijken hoe het gaat.

 

Op dit moment is er geen mogelijkheid tot vrijzwemmen, maar wellicht dat we vanaf 6 juli dinsdag t/m vrijdag avond van 19.30/20.30 kunnen gebruiken om vrij te zwemmen

 

Sauna

De sauna blijft in ieder geval dicht tot 1 september

 

Mondial/bowling/Broekerberg

Cafe mondial is geopend volgens de normale openingstijden en ook de bowling gaat weer open per 1 juli.

Ook De Broekenberg opent officieel haar deuren morgen voor het eerst. Ga vooral eens kijken.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag omtrent het lenen van materiaal of kan je bijvoorbeeld het rooster niet vinden? Je kunt nu met ons communiceren via Facebook Messenger, zodat wij zo spoedig mogelijk antwoord kunnen geven op je vraag. Klik hier om een vraag te stellen.

Zwemschool De Geus

Via deze link vinden jullie meer informatie over zwemschool De Geus in de tijd van corona.