Onze partners

Common Heroes

Met de naam Common Heroes hebben we het over jou. Want in een wereld waarin we steeds ongezonder gaan leven, we meer stress hebben en we steeds vaker in onze telefoon duiken is het heldhaftig om weer gewoon te gaan doen wat goed is voor je gezondheid, omdat jij het wil. Kijk maar eens in films of stripboeken, wie krijgt uiteindelijk het meisje, wie redt de wereld? Altijd “the boy next door”, de gewone man. Peter Parker, die uiteindelijk Spiderman blijkt te zijn. Jij bent de held in je eigen leven. Samen zijn wij Common Heroes*

*Superheldenpak niet verplicht. Bekijk hier de website van Common Heroes


Randers Budosporten:
Van een paar uur judoles op één dag in de week zijn we de afgelopen veertig jaar gegroeid tot een club met zeven vestigingen, waar met uitzondering van de zondag dagelijks lesgegeven wordt. Ook is het lesaanbod uitgebreid van judo tot een viertal budosporten: judo, jiu-jitsu, karate en aikido. Er wordt lesgegeven aan jong en oud en er is voor iedere budoka wat wils. recreatieve lessen, wedstrijdtrainingen en lessen gericht op het behalen van de diverse dangraden.
Bekijk hier de website van Randers Budosporten! 
 
Start2Move
Start2Move is het grootste en snelst groeiende NL Actief (voorheen Fit!vak) en EuropeActive erkende opleidingscentrum van Nederland en gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen en trainingen op het gebied van Fitness, Health en Sport op meer dan 20 locaties in Nederland. 
Bekijk hier de website van Start2Move!

Studiebegeleiding
Studie Centraal biedt studiebegeleiding voor leerlingen in alle leeftijden door erkende, professionele leraren uit voortgezet- en basisonderwijs, zoals huiswerkbegeleiding, vaardigheden hoe je moet leren en studeren, faalangsttraining, omgang met dyslexie en dyscalculie, studieplanning, hulp bij profiel- en beroepskeuze, gespecialiseerde begeleiding voor leerlingen met autisme en/of aanverwante stoornissen, examentraining, training voor de CITO toets en privélessen in alle vakken.
Bekijk hier de website van Studie Centraal

Tredus
Tredus: TREDUS is een opleidingsinstituut dat al ruim 10 jaar branche erkende deeltijdopleidingen aanbiedt binnen de sport-, gezondheids- en recreatiebranche. 

Bekijk hier de website van Tredus

Kinderopvang Langedijk
Welkom bij de Kinderopvang Langedijk, de plek waar alles draait om het kind!
Bekijk hier de website van Kinderopvang Langedijk! 
 

Sport 2000
Korting van 10% bij Sport 2000 op vertoon van de polsband.
 

Medisch Centrum Geestmerambacht
Medisch Centrum Geestmerambacht, gelegen naast De Geus Langedijk, is een eerstelijns medische voorziening, voor personen en bedrijven.
Patiënten, werknemers en sporters kunnen er met hun aandoening of letsel terecht, maar u kunt ook voor een vaccinatie, keuring of advies terecht.
Bekijk hier de website van het MCGA


Beautycentrum
Gun uzelf tijd om u tot in de puntjes te laten verzorgen!
Binnen De Geus Langedijk vindt u een volledig ingericht beautycenter met o.a. een kapsalon (vacant), schoonheidssalon, nagelstudio, massagestudio en zonnebanken.

AllroundMassage
Bekijk hier de website van Allround Massage  
Tel: 06-18254364

Face2Face beauty-care
Bekijk hier de website van Face2Face
Afspraak maken?
Bel: 0226-320800

Lina Nails & Beauty
Bekijk hier de website van Lina Nails & Beauty
Bel : 06-54376276