Zwemschool De Geus Coronaproof: alle informatie

Vraag en antwoord van zwemschool De Geus

Er komen veel vragen binnen. Om hier zo snel mogelijk duidelijkheid over te geven, hebben we deze “vraag en antwoord” opgesteld. Is je vraag dan nog steeds niet beantwoord, dan kun je bellen naar 0226-333456 of mailen naar zwemmen@geus.nl.
Het inplannen van lessen kan uitsluitend via Splash.

 

V: Ik heb geen inloggegevens.

A: Bij aanvang van de zwemles heb je inloggegevens van ons ontvangen. Het webadres is degeus.easyswimportal.com/personal. Zoek in je prullenbak op afzender zwemmen@geus.nl. Als je dan de mail nog steeds niet kunt vinden, stuur dan een mail naar zwemmen@geus.nl om een nieuwe inlogcode aan te vragen.

 

! Als je kind op BSO zwemmen zit, klopt het dat je geen inloggegevens hebt gehad. Dan staan de lessen vast. Deze gaan ook door in de meivakantie en ook als je kind die dag niet naar de BSO gaat, mag je je kind brengen.

 

V: Moet ik alle lessen in mei gebruiken?

A: Nee. Deze lessen blijven staan. Als u het fijner vindt om nog even te wachten met inplannen, kun je deze ook gebruiken voor de zomervakantie bijvoorbeeld.

 

V: Hoeveel inhaaltegoed heb ik?

A: Iedereen krijgt 2 inhaallessen van maart en 5 van de maand mei. Daarom zal er ook weer volledig gei╠łncasseerd worden in de maand mei. Deze tegoeden komen bovenop de inhaallessen die je wellicht al had.

 

V: Hoe gaat het na mei?

A: We gaan in de loop van de maand kijken hoe het gaat met de scholen. Zolang deze niet het reguliere rooster volgen, zullen wij blijven werken met inplannen. Op deze manier kunnen jullie zelf kiezen wanneer je kind komt zwemmen op een dag en tijdstip die jullie past.

 

V: Kan ik gebruik maken van de douches?

A: Helaas is het tot nader orde niet toegestaan om gebruik te maken van de douches. Daarom dus ook de vraag om je kind een badjas of grote handdoek mee te geven die ze om kunnen slaan na de les. Helaas zal je je kindje thuis nog moeten douchen. We hopen dat de regering snel anders beslist en dan zullen we direct de douches beschikbaar stellen.

 

V: Waarom krijg ik geen inhaaltegoed voor de maand april?

A: We hebben besloten om voor alle leden van De Geus de zelfde regel te hanteren. Er kon gekozen worden voor 100% doorbetalen, 50% doorbetalen of op non actief voor 2,05 per week. Dit gold voor de zwemlessen, sportlessen en klimlessen. Wij snappen dat het misschien vreemd voelt om door te betalen voor iets wat je niet gebruikt. Maar naast dat het niet realistisch is om alle lessen in te halen (1800 lessen in totaal voor alle kinderen) willen we ook alle leden gelijk behandelen. De sportlessen kunnen ook niet worden ingehaald.

 

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe dankbaar we zijn voor jullie loyaliteit richting onze zwemschool en kunnen niet wachten om weer te beginnen.

 

Hartelijke groeten,


Alle zwemjuffen en meesters van Zwemschool De Geus